showcase

11-11-2019

 

SINTERKLAASFEEST BURG. VAN BOMMELSCHOOL

Op 5 december a.s. vieren we weer sinterklaasfeest op de Burg. Van Bommelschool te Blaaksedijk vanaf 8.45 uur. Zoals op onze school gebruikelijk is, worden hierbij ook alle peuters uit de buurt uitgenodigd. De peuters mogen dan bij de Sint komen en krijgen een klein cadeautje.

Om 8.45 uur komt Sint aan op school en ook uw kind is van harte welkom om hem samen met de andere kinderen op te wachten. Daarna gaan we allemaal naar binnen en vindt aansluitend het peutergedeelte van het feest plaats. Dit zal ongeveer een half uur duren.

We zouden het erg leuk vinden als u er die ochtend met uw peuter bij wilt zijn. Wel weten we graag van tevoren of u van plan bent te komen. Dit om te voorkomen dat Sint onnodig veel cadeautjes meeneemt voor kindjes die niet aanwezig zijn.

Bij voorbaat dank en tot ziens op het Sinterklaasfeest!!

PS: Mocht u geen peuters meer hebben, geeft u deze brief dan aan iemand die dat wel heeft?

 

Wilt u uiterlijk 28 november laten weten of u met uw kind de Sint zal bezoeken op de Bommelschool?

Dit kan per e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                              

Welkom

Welkom op de site van de Burg. Van Bommelschool. Deze site is bedoeld voor ouders, kinderen en andere belangstellenden. De school is gelegen in het buurtschap Blaaksedijk en telt momenteel ongeveer 60 leerlingen, verdeeld over drie groepen. Sinds 20 mei 2008 zijn wij een daltonschool. Binnen het daltononderwijs staan vijf pijlers centraal: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie. Belangstellenden zijn altijd welkom en kunnen telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken

De Hoeksche School

De Burgemeester Van Bommelschool is een onderdeel van stichting de Hoeksche School.

    https://dehoekscheschool.nl/

Nieuwe Folder

knipnieuwefolder