showcase

04-11-2019

 

Wij willen jullie uitnodigen om op zaterdag 9 november 2019 samen met de kinderen van de Van Bommelschool Sint Maarten vieren.

Alle kinderen uit de wijk kunnen met hun lampion om 18.30u verzamelen op het schoolplein om van daaruit in kleine groepjes langs de deuren te gaan.

Dan zullen we rond 19.45u weer richting het schoolplein gaan om daar gezamenlijk met de kinderen van de Van Bommelschool tegen een kleine vergoeding te genieten van wat drinken met wat lekkers.

We vragen van u of u misschien iets moois van uw voortuin wilt maken zodat de kinderen weten dat ze bij u welkom zijn aan de deur.

Mocht u verhinderd zijn, kunt u een rood kaartje op de deur hangen, dan zullen de kinderen aan uw deur voorbij gaan.

Graag tot zaterdag 9 november om er in de buurt een gezellig feest van te maken!

Namens de OR van de Van Bommelschool

 

Welkom

Welkom op de site van de Burg. Van Bommelschool. Deze site is bedoeld voor ouders, kinderen en andere belangstellenden. De school is gelegen in het buurtschap Blaaksedijk en telt momenteel ongeveer 60 leerlingen, verdeeld over drie groepen. Sinds 20 mei 2008 zijn wij een daltonschool. Binnen het daltononderwijs staan vijf pijlers centraal: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie. Belangstellenden zijn altijd welkom en kunnen telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken

De Hoeksche School

De Burgemeester Van Bommelschool is een onderdeel van stichting de Hoeksche School.

    https://dehoekscheschool.nl/

Nieuwe Folder

knipnieuwefolder